Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Baby,did you forget to take your meds?

Τις τελευταίες ώρες μου έρχεται στο μυαλό ο συγκεκριμένος στίχος : I was alone . staring over the ledge , trying my self not to forget , what happened to us , to happened to me , what happened i as let it slip ..
Το τραγούδι μιλά για μία σχέση , η οποία λειτουργούσε ως ΄΄φάρμακο΄΄ για τον τραγουδιστή... Με αφορμή έναν πρόσφατο χωρισμό μου , αναρωτιέμαι τι τελικά θέλουμε από τον άλλο..
Οι περισσότεροι ψάχνουν κάποιον-α να ζήσουν κάτι μεγάλο , ένα πυροτέχνημα που δεν θα χαθεί με το πέρασμα των δευτερολέπτων.. Κάτι δυνατό ... Και αναρωτιέμαι : υπάρχει αυτό ή ψάχνουμε στα χαμένα , προσπαθώντας να πείσουμε τον εαυτό μας ότι όντως υπάρχει ; Και αν συμβαίνει αυτό , πόσοι από μας πεθαίνουμε με την ελπίδα ότι θα το βρούμε;
Τελικά, μήπως -επειδή φοβόμαστε ότι δεν θα το βρούμε- συμβιβαζόμαστε σε σχέσεις που ξέρουμε ότι δεν είναια αυτό που ψάχνουμε;
Με φοβίζει η σκέψη τόσο ότι δεν θα βρω κάτι απλό , αληθινό όσο και ότι θα περάσουν τα χρόνια και θα εχω συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από αυτό που επιθυμούσα..
Μία φίλη μου , θα έλεγε ότι δεν θα έπρεπε να τα παίρνω τόσο σοβαρά αλλά δεν μπορώ ...
THAT'S ME I SUPPOSE...

3 σχόλια:

apparos είπε...

Τι να σου πω. Αξίζει να το παλεύουμε και μέσα στις σκέψεις να ευχαριστιόμαστε αυτό που ζούμε!
Αν είμαστε τυχεροί θα ζήσουμε και αυτό που επιθυμούμε.

suncitizen είπε...

Καλά κοίτα να δεις,
είσαι ακόμα 19
δεν ξεκίνησες καν τη ζωή σου.
Τώρα δε σε ενδιαφέρει ακόμα η ολοκλήρωση και η τελειότητα, αλλά η απόκτηση εμπειρίας...
Μην περιμένεις ότι ακαριαία θα γίνεις άριστος. Πιστεύω ότι ακόμα δεν ξέρεις καν τι θέλεις και τι σου αρέσει...
Μη βιάζεσαι λοιπον...
Έχεις μπροστά σου μια ζωή, ένα συναρπαστικό ταξίδι. Απλά μη χάνεις χρόνο στη μιζέρια.
Καλή αρχή.

***soulmate*** είπε...

Νομίζω πως η τελειότητα στην οποία αναφέρεσαι δεν υπάρχει , ωστόσο , μπορώ να καταλάβω τι λες..Φυσικά, είμαι μόνο 19 και δεν περιμένω πολλά από τώρα..Αλλά με βάση τις μέχρι τώρα -λιγες- εμπειρίες μου στη ζωή , μπορώ να εκφέρω άποψη για αυτά που ζω...Μιζέρια είναι να μην ζεις καθόλου , να φοβάσαι να κάνεις ένα βήμα μπροστά .. Ελπίζω όντως το ταξίδι να είναι καλό ..